Jobbkurs og jobbing

Jeg har hatt en litt kjip dag; hovedsakelig fordi jeg er så UTROLIG lei av å være syk. Er vel strengt tatt ikke så syk siden jeg “bare” er forkjøla, men å være trøtt, uopplagt og tett i hodet er ikke så kult i lengden. *lei* Har også masse jeg skulle ha gjort de neste dagene, og da funker det dårlig å ligge i senga og synes synd på seg selv.

Men selv om jeg følte meg aldri så dårlig tidligere i dag kom jeg meg i hvertfall på jobbkurs sammen med Kristin. Vi har funnet ut at det er på tide å begynne og bli seriøs med hensyn til jobbsøking, og da kan jo kurs være en fin ting. Eller? I ettertid vet jeg ikke om jeg hadde så mye igjen for det; mye av det var ting jeg
har hørt/lest om før, men om ikke annet så kommer jeg til å være mye mer bevisst når jeg skriver søknader fremover.

Selv om jeg var flink og gikk på jobbkurs (og holdt meg unna øl, Naboen og DGR-møte i går kveld) så har det vært dårlig med jobbing ellers. Jeg sliter med å komme skikkelig i gang med diplomen, og det blir ikke akkurat bedre av at de jeg sitter sammen med er kjempeengasjert. Jeg ER lei, jeg! Et annet problem er at oppgaven min er langt fra triviell, og det er mye fagstoff jeg ikke har vært borti tidligere. Føler kanskje at jeg har tatt meg vann over hodet når jeg har liggende litteratur som er pensum i doktorgradsemner ved andre fakultet… Men jeg har lovt meg selv at jeg skal bite tennene sammen; er tross alt bare ett halvår igjen!

Fikk forresten B i fordypningsemnet (som er 22.5 studiepoeng!!) etter at muntlig eksamen og prosjekt var slått sammen. Jeg er litt stolt, spesielt siden jeg sleit såpass mye med prosjektet mitt. *happy, happy*