Yer gaun tae Glesga? Aye!

I morgen stikker jeg avgårde til Glasgow, og skal være der helt til 22.februar. Gjett om jeg gleder meg! Har ikke vært der siden september i fjor, og har faktisk begynt å savne vind, regnvær, ok temperaturer og grøfteengelsk (man kan strengt tatt ikke kalle det engelsk…) Men viktigst av alt: jeg får treffe kjæresten min igjen! *glad, glad*

Tidligere i dag var jeg på skolen og samla sammen alt det jeg trenger av nødvendig litteratur. Skal fly med RyanAir fra London til Glasgow, så antall centimeter med bøker bør være så minimalt som mulig. Når man jobber med en diplomoppgave og er inni en samle-sammen-alt-man-kan-finne-av-nødvendig-litteratur-fase er ikke det like enkelt alltid. I tillegg har Alex bedt meg fint om jeg ikke kan ta med Norvegia og en pakke med pølser, og siden han er snill og alltid drasser på ting for meg kan jeg ikke akkurat si nei heller. Sukk… Men skal avgårde med Norwegian først, så da får jeg i det minste sjekka hvor mange kilo jeg har.

Ellers har jeg stressa skikkelig i dag. Hadde planer om å kjøpe bursdagspresang til Ingve, Amalie og Laura, men i stedenfor tre stykk kom jeg hjem med én. Så da blir det til at jeg må ordne resten en gang i løpet av uka. Men ikke at jeg skal klage så mye; shopping i Glasgow er GØY. *hopper opp og ned og klapper i hendene*

Sjekk forresten ut denne bildetesten. Og de utrolig tøffe 3D-bildene som Bente tipsa meg om. Skulle ønske jeg var så flink til å tegne…