Now if you excuse me, I’m gonna go home and have a heart attack

Jeg tror dette må være den sløveste dagen jeg har hatt på lenge (med unntak av enkelte dagen-derpå…) Kom hjem fra Glasgow i går ettermiddag med kraftig forkjølelse/influensa, så orka ikke å stå opp før halv fem i dag. (Hjalp ikke akkurat at jeg måtte si hade til kjæresten min i går, og mest sannsynlig ikke kommer til å se ham igjen før påske… miiiiip) Planen var å handle mat, men veien ned til Rema er laaaaang når man helst har lyst til å krype inn under dyna igjen. Heldigvis var Ingrid snill og forbarma seg over meg og ga meg knallgod, hjemmelaga pizza. Hva skulle man gjort uten sånne samboere?

Ellers var planen å få unnagjort litt diplomarbeid, men det ble det ca. ingenting av da Ingrid og Mari lurte på om jeg ville være med å se Pulp Fiction. Jeg har sett den minst 10 ganger før (og trenger egentlig ikke å se den en gang til når jeg har masse annet jeg burde gjøre), men filmen er såpass bra at den er verdt “litt” ekstraarbeid i helga. Når det er sagt så kommer jeg GARANTERT til å angre på akkurat det utsagnet en eller annen gang i løpet av lørdagskvelden.

Var forresten herlig å besøke Glasgow (og Alex!) igjen, men uka gikk altfor, altfor fort. Jeg begriper ikke hvor tida blir av når vi er sammen; ei uke her hjemme varer jo i en hel evighet. (Unntatt når jeg har delinnleveringsfrister på diplomen min da…) Turen til Glasgow gikk nesten smertefritt – med unntak av ei j…. bitch som stod for innsjekkinga på London Stansted. “I need to weigh your hand luggage since people tend to put a lot more in there than the allowed 10 kgs.” Åhh, sier du det?? Så en advarsel til alle som skal fly med RyanAir fra Stansted: de veier nå absolutt ALT du har planer om å ta ombord i flyet. Man kan faktisk bli sendt tilbake fra sikkerhetskontrollen dersom de oppdager at du har prøvd å lure deg unna. Merkelig nok så hadde jeg ingen problemer da jeg reiste hjem i går. RyanAir på Prestwick nevnte ikke ordet “handluggage” en gang, og Norwegian har uansett 5 kg mer man kan sjekke inn. Muligens det var det dødelige “don’t dare fucking with me”-blikket jeg sendte dem som gjorde utslaget. Hehe…

Legge seg nå. Trøtt.