Lenge siden sist

Jeg har lovt å bli flinkere til og oppdatere denne sida, men det løftet holder i ca. én dag. Men fra og med NÅ så skal jeg…:-P

Hadde vært fristende å si at det har skjedd masse siden sist, men det har det i grunnen heller ikke… Har søkt på en jobb, trent litt, vært på kino å sett “Walk the line” (kjempebra film; anbefales!), og forrige fredag var jeg ute på byen for første gang på kjempelenge. På mystisk vis endte jeg og Ingrid opp på Duedalen MC-klubb hvor kjemi hadde avrusning (ikke på noen som helst måte beskrivende for arrangementets karakter og innhold…) Kvelden var vellykka helt til jeg plutselig oppdaga at veska mi var borte. Vi lette over ALT, men det var ikke mulig å finne noe som kunne minne om ei grå håndveske. Ikke særlig moro å miste mobil, bankkort, nøkler etc, så jeg var i skikkelig dårlig humør da vi tusla hjemover tidlig lørdag morgen. Etter en lettere desperat telefon til Merethe dagen etter fikk jeg tak i telefonnummeret til MC-klubben, og avtalte å stikke innom for å gjøre et siste forsøk på å finne dumme, dumme veska mi. Og gjett hva: snille mannen hadde funnet veska på en hjulkapsel 10 minutter før jeg dukka opp. (Der jeg hadde satt den kvelden før da jeg kikka på syklene deres…) Gjett om det var ei glad jente som gikk hjemover igjen! At jeg befant meg i horisontal stilling resten av dagen (og tildels neste dag) er en annen historie…

Utenom (nesten)vesketap og plagsomme tømmermenn har jeg slitt skikkelig med diplomoppgaven min. Prata med en ekstraveileder fra instituttet i forrige torsdag, og han var litt paff over hvor vanskelig oppgaven min ser ut for å være. Visstnok skriver folk vanligvis doktorgrad om lignende tema. Tipper at det fikk meg til å sette inn ett ekstra gir… NOT. Tror egentlig ikke at det er meininga at oppgaven min skal være så omfattende, så er nødt for å sette meg ned og se litt nærmere på oppgaveteksten.

Men nok klaging: i morgen tidlig reiser jeg nemlig til Glasgow! Gleder meg, gleder meg! Må prøve å få jobbe litt mens jeg er der, men først og fremst skal jeg bare slappe av og ha det gøy sammen med Alex. (Savner kjæresten min litt ja.) Hadde egentlig tenkt å gå og trene i ettermiddag, men tror jeg dropper det til fordel for pakking og Idol. Timen i går tok fullstendig knekken på meg (dumme dama!), så det frister ikke å sette seg oppå en spinningssykkel igjen med det første.

Hvordan kan folk få seg til å sitte på skolen til langt utpå fredags ettermiddag forresten (lab er unnskyldt…)?? (Ja, jeg er lei av å være studass akkurat nå…) *VIL HA HELG*