Dårlig med oppdateringer – igjen

Og jeg som skulle bli så flink til å oppdatere. Jatta… Siden sist har jeg vært ei uke i Glasgow, vært på styrephaest med Omega (kjempegøy! Fikk tilbake den gode, gamle kielderfølelsen, og fikk oppleve en Stormeister som gikk ned med stil), og prøvd å bli kvitt en gjenstridig forkjølelse. Resten av tida har gått med til sløving. Noe jeg angrer veldig på i dag… Har fått mail fra veileder om at han kommer til Trondheim neste torsdag for å gå NØYE gjennom rapporten og se demo av kode/simulering. Noe som er et fint tiltak – problemet er bare at jeg IKKE har kode som FUNGERER. Korreksjon: jeg har i grunnen ikke kode i det hele tatt. Faaaaaeeeeen. I tillegg skal jeg være studass på lab denne uka, og jeg har ikke forberedt meg enda. Trenger vel ikke si så mye mer enn at det er dømt på forhånd til å… til å… ikke gå bra!

Ja, jeg gleder meg til påskeferien!

Har forresten ett hav av bilder fra styrephaesten som jeg lover (ja, jeg lover!) at jeg skal legge ut snart. Men akkurat nå er det back to work. Så lenge det varer.