Ensom og forlatt

I dag tidlig var jeg flink og kom meg opp 07.10 (!), spiste skikkelig frokost, og var på skolen før 9. Bare for å oppdage at jeg er mutters alene på kontoret i dag… Kjeeeedelig! Marius og Asbjørn har tatt turen til Kristiansand for å gå på intervju, Kristin jobber hjemme, og Bjørn kommer ikke tilbake før i morgen. Er egentlig en fordel å være alene sånn at jeg faktisk får gjort noe, men etter 9.5 timer hadde det vært greit om det var én person tilstede om ikke annet.

Veileder har forresten vært “snill” og framskyndet gjennomgangen til mandag; noe som passer meg utrolig dårlig. Har masse koding og rapportskriving jeg burde gjort før den tid, og selv om jeg har fått gjort litt i går og i dag går det ikke akkurat fort framover. I tillegg må jeg sende rapporten min avgårde før klokka 12 i morgen, så det blir en laaaang kveld på meg.

Lyspunktet er at jeg skal på den store kielderfesten i morgen. Gleder meg masse, masse! Har fått med meg både Guro og Anita og muligens Ingrid, så satser på at det blir god gang på Moholt med masse “gamle” Kielderfolk tilstede. Jeg vil ha Sur Grønn!