Kom mai du skjønne milde…

En ting er i hvertfall sikkert: våren har endelig funnet frem til Trondheim. Det er minst 20 grader ute, og da jeg kom til Gløs i dag var det masse folk som var ute og koste seg i sola. Men hva med meg? Jeg sitter stuck på kontoret mitt i 2.etasje i G-blokka… *mumle, mumle* Satser på at det blir en liten pause i løpet av ettermiddagen, men med tanke på den labre innsatsen min de siste dagene er jeg litt i tvil…

I helga var jeg på Vaarphaest noe som ble en overraskende rolig affære. Hadde nok forventa litt mer hæla i taket enn det det til slutt ble, men synes likevel Lars og Erik hadde gjort en kjempejobb med arrangementet. Litt nedtur at jeg ikke vant noe som helst i cognaclotteriet, men jeg fikk i det minste “prøvesmake” premien til Christian.

Nå tenker jeg at det er på tide med en iskrem i sola. 😀