Slikkepinner (eventuelt kjærlighet på pinne…)

5 for 10 på Tapir Mat
Jeg har funnet ut at det er 3 sikre tegn på at eksamensperioden er i gang (eventuelt diplominnspurt for min del):

1. Det er alldeles NYYYYDELIG vær ute.
2. Jeg får lyst til å gjøre alt annet enn å skrive rapport og finne ut hvorfor de $%&@#¤ simuleringene ikke fungerer. Og da mener jeg alt. Jeg kan nesten finne på å vaske hele leiligheten. Nesten.
3. Tapir Mat har tilbud på snop. I dag kan man blant annet få 5 slikkepinner for 10 kroner, og dette var ett tilbud jeg ikke kunne takke nei til. 😀

Ellers ble helga mi ble brukt til å gjøre absolutt ingenting, så man kan med rette konkludere med at jeg er _lettere_ stressa i dag. At det er mandag morgen og jeg måtte i møte med fakultetet kvart over ni i dag tidlig (med dekanus, fakultetsdirektør og hele pakka…) gjør ikke akkurat saken bedre. (For de som lurer: jeg + noen til sitter i arrangementskomitéen for årets “offisielle” utmatrikuleringsfest.) Og i tilfelle jeg glemte å nevne det: jeg HATER søppelbilen. Den. Kommer. Tidlig.

Utenom at det er mandag, og jeg måtte opp tidlig (jeg er B-menneske, og da er kl. 08 tortur…) så er jeg ved godt mot. På fredag er det nemlig diplomfest for 5.kyb og jeg gleder meg som en liten unge! Vi er 60 stykk som er påmeldt til middagen på Britannia (og da er ikke forelesere og veiledere medregnet), så dette lover bra. I tillegg er vi 12 feststemte jenter (hvorav ca. 6 stykk er fra den opprinnelige klassen som starta høsten 2001) som skal på vorspiel sammen på Møllenberg. Eneste som gjenstår nå er innkjøp av champagne. 😀