Ja, jeg lever enda…

Begynner å bli ei stund siden sist jeg oppdaterte her, men skylder på at jeg ikke har hatt tid. (Ja, vet, dårlig unnskyldning…) Innspurt på diplomen hjelper i hvertfall ikke noe særlig, men skal i hvertfall prøve å oppsummere litt om hva som har skjedd i det siste.

Tirsdag-torsdag forrige uke: Organisering av diplomfest som tok _litt_ mer tid enn det vi (= arrangementskomitéen) hadde trodd. Ekstra moro var det da vi greidde å fryse 36 halvliterer som vi hadde kjøpt inn i tillegg til ølfatene fra Dahls…

Fredag: Endelig diplomfest! Vanvittig vellykka fest, og den beste takk-for-maten-talen jeg noen gang har hørt. Bra jobba Olav! Vi trodde vi kom til å gå på et dundrende underskudd på grunn av surr med bestilling av ølfat og tidligere nevnte frosne øl, men innkjøp av wienerpølser, brød, lompe og ketchup som vi solgte utover natta funka veldig bra. En ting er sikkert: jeg skal aldri, aldri undervurdere behovet for nattmat igjen. 😀 Skal prøve å få lagt ut litt bilder etterhvert, men siden kameraet mitt var en time og to på avveie den kvelden så ble det tatt veldig mange bilder som jeg må sortere gjennom. (Mange rare og morsomme bilder – fikk meg en god latter dagen etterpå!) Ellers er det liten tvil om at kveldens høydepunkt var da noen av gutta stappa Cornelia (ja, hun er liten…) oppi en svær kjele og plasserte henne på komfyren.

Lørdag: Var i overraskende bra form selv om jeg var hjemme halv åtte på morgenen. Fikk til og med jobba litt med diplomen min på kvelden.

Mandag: intervju med Schlumberger på Royal Garden. Hadde fått beskjed på forhånd om at vi skulle ha gruppeintervju med 5 minutts presentasjon av oss selv foran de andre. Grudde meg verre siden jeg hadde hørt at spørsmålene fra intervjuer kan være beintøffe, men gikk overraskende bra. Hjelper muligens at jeg ikke stresser så mye med å snakke engelsk som en del av de andre som var der.

Onsdag: 17.mai, alldeles strålende vær i Trondheim og utrolig bra oppmøte til borgertoget. Var heldigvis ikke altfor varmt så det var perfekt å gå i bunad. Eneste nedturen var at det var leeenge siden jeg hadde hatt på meg bunadskoene, og de har dessverre aldri vært skikkelig gått inn. Med andre ord: gnagsår. Fæle. Vonde. Gnagsår. Bildene mine fra toget ligger forresten her.
Torsdag: Møte med veileder som jeg ikke så noe særlig fram til. 🙁 Forventa meg en grundig overhaling (selv om jeg har jobba veldig bra i det siste), men han var i grunnen godt fornøyd. Kan med rette si at jeg ble litt paff… Men tror kanskje han har lagt merke til at jeg virkelig har lagt ned en del innsats den siste måneden.

I går/i dag: Tegna tverrsnitt av et oljerør, åpna TeXnicCenter, og … Vel, det er i grunnen det jeg har gjort. Sløv dag med andre ord. 😀