Nytt domene med PHP inkludert

Antar at alle som har kommet seg hit har fått med seg at jeg har fått meg eget domene, men det skader jo ikke å gjenta det. 😀 (Ja, jeg er litt stolt ja.) Så fra nå av blir jeg “boende” på kjenes.com. Og mens jeg husker på det: email bør sendes til kjenes[at]gmail[dått]com. STUD-adressa fungerer fremdeles, men den kommer til å takke for seg i løpet av sensommeren/høsten en gang og da er det greit om ikke mail blir sendt dit. (Spørsmålet nå er bare om jeg husker på å oppgi ny emailadresse til alle…)

Andre – foreløpig ikke fullt så merkbare – oppdateringer som har skjedd her inne er at jeg har lagt inn alle blogginnlegg i en database og lært meg PHP. Noe jeg på forhånd hadde bestemt meg for at jeg ikke kom til å få til. Pessimistisk og negativ innstilling? HÆ? 😉 PHP viste seg – i likhet med 5 års sivilingeniørutdanning – å være overkommelig (det skal nevnes at sistnevnte krevde litt mer…)

Tanken bak gjenopplivingen av de støvete SQL-kunnskapene mine og en hjemmeside i PHP er at jeg skal få laget meg kommentarfunksjon til dagbokinnleggene mine i nærmeste framtid, og da trengs det litt kodemagi. (Som blant annet hannepa har forsynt meg med.) Så spørs det hvor lang tid det tar og hvor mange feilmeldinger jeg må gjennom…