NEWSFLASH!

Burde kanskje tenkt meg om to ganger før jeg installerte kommentarfelt sånn at jeg slapp unna masing. 🙂

Men til mitt forsvar: vi har ikke internettilgang, og selv om jeg kan sjekke mail gratis på biblioteket så kommer jeg meg ikke inn på phpAdmin-sidene mine. Finnes garantert andre steder jeg kunne gått, men det krever jo innsats! 😉 Konklusjon: dårlig med oppdateringer fra mi side…

Jeg lovte meg selv før jeg reiste til Glasgow at jeg skulle være SÅÅÅ flink med jobbsøking, men tror jeg har havna inn i en “jeg-kommer-ikke-til-å-få-jobb”-modus. Jeg greier ikke å sette meg ned og skrive søknader eller finpusse CVen min (er verre enn å lese til eksamen faktisk.) Hjelper heller ikke at de fleste i klassen min allerede er begynt i jobb, og ble omtrent headhunta til jobbene de er/skal begynne i. Skikkelig demotiverende, men må bare bite meg i det når jeg tross alt ikke har stått på nok de siste månedene. Av og til skulle jeg ønske at ting kunne falle rett i fanget mitt. Gode karakterer, det jeg trenger av penger, pene klær, en veltrent kropp og en fantastisk, flott leilighet. Men på en annen side: ønsker ikke alle det? 😉

Ellers har jeg vært i mitt første Davidson-familieselskap forrige søndag; noe som var særdeles… patriotisk. Ene tanta til Alex syntes ikke det var noe særlig at jeg var norsk og ikke skotsk. Da. Tenker. Man. WOW. Hun er visstnok kjent for å være ekstremt konservativ: man må være skotsk, hvit, hetero, protestant, Rangers-fan og kunne x antall skotske sanger ala Flower of Scotland. Det skal nevnes at hun ikke var annet enn hyggelig mot meg, men det var etter at “svigermor” hadde forsvart meg og skrytt meg opp i skyene før vi kom dit. Utenom ovennevnte snodige tante så var resten av familien kjempehyggelig så tror i grunnen jeg kom meg gjennom kvelden med karakter bestått. 😉

Og på tross av all klaginga mi tidligere: jeg har blitt kalt inn til intervju hos et konsulentfirma i Aberdeen neste uke. So cross your fingers people!