Sprett sjampisen folkens!

Jeg har endelig (!) fått vite hva som skjer framover med hensyn til jobb. Halleluja! Har bare tatt sånn ca. 2 måneder… Viser seg at på grunn av langtidssykdom i HR-avdelingen så har det blitt en del misforståelser underveis (papirer som man trodde var i orden var ikke det likevel.) Sånn i etterpåklokskap burde jeg selvsagt mast mye mer en det jeg gjorde (nyttårsløftet mitt i år skal være å bli litt mer pågående…), men i min verden så betyr “I’ll contact you in a couple of days” nettopp det.

Etter planen skal jeg begynne og jobbe 6.november, men dersom jeg greier å komme meg i orden i Aberdeen før den tid er det mulig jeg starter tidligere. (Fikk beskjed om at det var opp til meg selv.) Siden jeg ikke har visst noe som helst om verken lønn eller startdato så har jeg blitt værende i “good, auld” Glasgow. Jeg kunne selvsagt flytta til Aberdeen og satsa på at alt gikk i orden, men hadde jeg da fått beskjed om at jeg skulle begynne f.eks. 1.januar hadde det vært maks dritt å betale ca. £400 i måneden i husleie når jeg i stedenfor kunne bodd gratis i Glasgow.

Mens jeg er inne på dette med å bo gratis: siden Alex var nødt for å flytte ut av leiligheten 1.oktober så vi bor for tiden hos foreldrene hans. Det er trangt, mye folk rundt oss (foreldre, 3 lillesøstre hvorav en med kjæreste), men heldigvis er det en særdeles grei familie å komme overens med. De fleste holder på med sitt, og finner man det for godt å låse seg inne på rommet en hel dag for å få litt fred og ro så er det ingen som bryr seg om det. Når det er sagt: er glad for at jeg ikke skal bo her mer enn et par uker; det er grenser for hvor gøy det er med daglig dokø…