flickrmøte i Aberdeen

UnicornJeg tror med sikkerhet at jeg kan si at jeg aldri i livet hadde innbilt meg at jeg noen gang skulle ta kontakt med noen via internett og avtale å møte dem på en kirkegård midt i Aberdeen sentrum. (Høres jo strengt tatt suspekt ut i seg selv…) Men det var nettopp det jeg gjorde forrige helg, og kan ikke si at jeg angrer et sekund på at jeg valgte å møte opp. 😀

Regner med at alle som leser denne sida har fått med seg at jeg bruker flickr som bildegalleri, og for de som ikke bruker det selv: det er utrolig lett å bli hekta… På grunn av den vanvittige oppmerksomheten flickr har fått de siste årene har det kommet til mange medlemmer som virkelig _kan_ programmering, og det har blitt laget en egen flickr API hvor man kan finne alt hva hjertet begjærer. Vel, nesten i hvertfall…

I tillegg til muligheten man har for å integrere flickr med blogg/hjemmeside, er det også mulig å bli medlem av ulike flickrgrupper – deriblant land- og bygrupper. Og for å gjøre en lang historie kort: jeg meldte meg på Scottish Meet Up-gruppa for et par måneder siden, og fant ut at jeg ville bli med på møtet de skulle ha i Aberdeen 18.november (tidligere har de blant annet vært i Glasgow og Dundee.) Vi var totalt 10-11 stykk som hadde meldt oss på, og jeg tror aldri jeg har møtt så mange forskjellig mennesker på en og samme plass før. Yngste flickrmedlem var 15, eldste var 45, en var sykehusprest, en studerte arkeologi, en var hjemmeværende med datteren på 2 år, noen sa omtrent ingenting hele dagen, andre snakket for hele gruppa og vel så det. Kan trygt si at det eneste samtlige av oss hadde til felles var flickr og interesse for fotografi. Men selv om vi var svært forskjellige var det utrolig moro, og jeg lærte masse. Tipper det blir ikke siste gangen jeg er med på flickrmøte. 🙂