Hafjell here I come!

Etter en effektiv periode med planlegging før jul, og noen særdeles lite effektive timer med pakking i går kveld så er det klart for venninne-snowboard-tur til Hafjell. Egentlig lurer jeg på om jeg gjør helt rett i å reise frivillig til et sted med mange minusgrader og snø når jeg er vant med plussgrader og slush, men temperatursjokk med påfølgende forkjølelse er verdt to dager med puddersnø og muligheten til å møte igjen gode venner. 😀

Bare så det er sagt: gleder meg, gleder meg, GLEDER MEG! Eneste problemet er at det er fullstendig kaos i flytrafikken i hele Storbritannia i dag (det har snødd litt – og da mener jeg LITT!), og jeg har 40 minutt fra flyet mitt lander i Stavanger til neste går videre til Oslo. For sikkerhets skyld er det siste flyvning den dagen, så jeg krysser alt av fingrer og tær for at jeg kommer meg avgårde uten nevneverdige problemer. Heldigvis ser det ut for at det meste av snøen fra i morges har forsvunnet, og det er blå-blå himmel.

Jeg vil stå på snowboard!