Nytt år, nye muligheter

Jada. Det har ikke akkurat blitt en pangstart på 2008. Det har regna og blåst om hverandre siden nyttårsafta  (torsdag forrige uke sludda det horisontalt, i dag ligger det an til full storm), jeg er trøtt, jeg fryser (det var som vanlig cirka 0 grader på kontoret da jeg kom i dag tidlig – central heating er ukult!), jeg har vært syk, det er fremdeles en rapport igjen som skal sendes ut, og lisensfila til fluidprogrammet som genererer input til OLGA er føkka. Faen. Heldigvis pleier en stor kopp kakao med marshmallows og krem fra Costa å løse alle verdensproblemer. Og tanken på at det er salg overalt og at jeg har cash på kontoen. 😀

Utenom at det har vært en litt trasig start på 2008, så var juleferien digg. Vi (Alex + moi) satte oss på flyet til Stavanger fredag 21.desember og kom fram uten altfor store problemer. Litt forsinket på grunn av tåke på Sola og Gardermoen, men sånt må man regne med (så sant bagasjen min kommer frem tåler jeg å vente en time eller to ekstra.) I Stavanger fikk jeg tatt en etterlengta kopp kaffi med Guro før jeg tok turen hjemover til Idse. Kjempekos, bare synd at hun syntes Sola flyplass og kaos på Gardermoen fredag ettermiddag var mer spennende enn å sitte på café sammen med meg. 😉

Hjemme ble det tid til å bake pepperkaker, kransekakeringer (som ble helt supre – stolt av meg selv!) og marsipansnop, besøke barndomsvenninner, super middag på julafta (som vanlig), party-party 2.juledag, sløøøøv dagen-derpå, og lynshopping i Stavanger 4.juledag før vi satte oss på flybussen.

Nyttår ble tilbrakt i Glasgow og var særdeles laidback. Middag sammen med foreldrene til Alex, null raketter og totalt 3 øl og 1 Black Velvet for min del. Kvelden ble avslutta med at vi så to episoder av Planet Earth. Ja, jeg vet, jeg begynner å bli gammel…