Desember = prosjekt = rapportskriving = stress!

Vet ikke helt hvorfor jeg innbilte meg at desember 2005 skulle bli siste gang jeg var nødt for å stresse livet av meg i desember måned; er nesten like mye å gjøre nå – 2 år etter at jeg hadde min siste skriftlige eksamen… Denne uka må jeg skrive en laaaaaang og kjedelig rapport om trykkbølger i water injection brønner, fire interim rapporter (som heldigvis skal benyttes som delkapitler i førstnevnte rapport). I tillegg – som en lekker glasur på topp av alt annet – så har jeg en sjette rapport som MÅ være ferdig før jul (og helst denne uka.) Den har jeg selvsagt ikke begynt på en gang… Takk gud for at jeg får betalt for å ødelegge blodtrykket mitt på denne måten. 😀

Er det forresten bare jeg som skulle ønske at jeg kunne vært 10 år igjen fra 1. til 24.desember hvert år? Fri fra alt som kan minne om eksamener, rapporter og prosjektinnlevering? Jeg savner god gammeldags julestemning, snø (strengt tatt uavhengig av alder…), intens nedtalling av dager til julafta, øving til juleforestillingen på skolen (jeg kunne alltid replikkene mine på rams, inkludert soloversene jeg hadde blitt tildelt på julesangene), mor som finner fram julepynten (og den er det MYE av…), kakemennbaking sammen med mor og lillebror, og for ikke å glemme gleden over å få AKKURATDENBARBIEDUKKAJEGØNSKAMEG-JAAA!

Folkens – lykke til med eksamen og prosjekt/diplominnlevering.