Skrivesperre

Off, har såpass mye rapportskriving igjen at jeg har endt opp med fullstendig skrivesperre og en hjerne som føles som potetmos. Man skal jo selvsagt ikke surfe i arbeidstida og i hvertfall ikke oppdatere personlige blogger når man EGENTLIG SKULLE HA SKREVET FERDIG DE FORBANNA RAPPORTENE SOM SKAL SENDEST TIL USA FOR SJEKKING, men kjenner jeg trenger en pause for i det hele tatt å komme meg gjennom denne dagen.

Gleder meg til i morgen – da er det klart for julebord fra og med sånn ca. klokka elleve på formiddagen (da starter vi opp med frokost og drinker.) Haha. Er litt god gammeldags FFBTV-ala-Kielder-stil over det hele – i fjor var de fleste av oss rimelig bedugga leeeeenge før klokka seks. Vet ikke helt hvorfor de gjør det på den måten, men så lenge halve fredagen er satt av til god middag og gratis vin så klager ikke jeg…

Forresten, siden jeg selvsagt har kasta bort altfor mye tid på surfing i dag så kan jeg like godt hjelpe dere å kaste bort litt tid også; man bør nemlig ikke overdrive hard jobbing og/eller eksamenslesing… Fikk dere med dere bildene av isbjørnen og hunden som Norbert Rosing tok i Canada? Såvidt jeg husker var det en post på sol.no for ikke så lenge siden, men synes bildene er så rørende at de er absolutt verdt å vise en gang til. (SFW, så dere kan ha på lyd.)