Mouth Eyes

Noen ganger har jeg følelsen av at jeg har en egen evne til å klikke meg innom ekle/rare sider på internett. Litt av grunnen er vel kanskje at når noen skriver “don’t-click-here-if-you-are-scared-of-…” osv. så MÅ jeg jo bare se om det er så fælt som de skal ha det til. Hehe. (Noen som kjenner seg igjen??)

I forrig uke kom jeg over en fotograf som har laget et – ehm… – hudalfabet ved hjelp av klesklyper. Ikke så veldig ekkelt at det gjør noe; det som jeg stusser mest over er hvor folk får sånne idéer fra. Au!

Denne siden kunne jeg derimot veldig gjerne latt være å ta turen innom… Muterte dyr og mennesker som kryper rundt i huler og mørke ganger skremmer vettet av meg, og munnøyne er ukult. Har dere sett The Descent forresten? Sikkert mange som ikke synes den filmen er skummel i det hele tatt, men jeg hadde krypende monstre på soverommet i et par uker etterpå.

Livlig fantasi? Neida, det har vi ikke hørt om…